Proiecte

Sprijinim inițiativele ce răspund provocărilor de mediu

Fundația I Am Future a sprijinit Campania națională de colectare a deșeurilor electronice și electrice, prin oferirea unui stimulent delicios voluntarilor și participanților, dar și oferirea expertizei în cadrul discuțiilor asupra provocărilor de mediu.

Astăzi, echipa Hai Moldova a dat startul Campaniei naționale de colectare a deșeurilor electronice și electrice în cadrul IarmarEco.

Timp de o lună de zile va fi realizată o curățenie națională. Vor fi amenajate câte un punct de colectare în fiecare raion a echipamentelor electronice ieșite din funcțiune. Vor fi colectate baterii, telefoane, acumulatoare, cabluri, televizoare, calculatoare, imprimante, mașini de fax, aparate de fotografiat și filmat, roboți de bucătărie și orice alte deșeuri electronice de dimensiuni mici. La finalul campaniei, deșeurile vor fi transportate către Green Group Buzău, o companie din România care va procesa deșeurile electronice colectate.

Fundația I Am Future a sprijinit Campania națională, prin oferirea unui stimulent delicios voluntarilor și participanților. Totodată, am oferit expertiza noastră în cadrul discuțiilor asupra provocărilor de mediu.

Recent, Fundația a lansat o inițiativă bazată pe o tehnologie inovativă de reciclare a deșeurilor. În timpul apropiat urmează să o implementăm. Detalii vor fi pe iamfuture.md

Prin intermediul, consorțiului de companii din care facem partem, susținem și activitatea producătorilor locali, inclusiv facilitarea intrării pe piețe noi. Detalii pe pagina veroblag.ru

Soluționarea provocărilor de mediu, sprijinirea iniţiativelor scientointensive și inovative ce răspund acestor provocări , precum şi celor care produc un impact pozitiv asupra mediului ambiant constituie o prioritate a Fundației I Am Future.

Imagine header: Eduard Stucalici

0 comentarii la „Sprijinim inițiativele ce răspund provocărilor de mediu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: